dilluns, 7 de desembre del 2009

Juliane Heinemann

El dissabte vam anar amb la Zoila a un concert deliciós, vam anar al Jamboree a escoltar la presentació del disc de la Juliane Heinemann. La vaig conèixer a través d'aquest vídeo que corria pel facebook, i ja em va captivar, ara, després del concert, encara m'ha agradat més. Aquí us deixo el vídeo, que el disfruteu!


6 comentaris:

  1. Té una retirada a la Yael Naim!!! L'estil de música, la veu. Saps qui és? sinó escolta-la perquè hi ha una cançó que té la mateixa melodia i ritme. Tot bé?

    ResponElimina
  2. Doncs no la conec, i tant que l'escoltaré, gràcies! Tot bé, estic preparant-me per tocar el dissabte al Cabaret de BCN Swing, vindràs? Un petó!

    ResponElimina
  3. M'encanta el tema! Moltes gràcies per compartir aquesta màgia dels tres per quatre (com l'altre tema seu "Rain becomes snow", quin solo de Albert Sanz em vas descobrir, el tinc tot el dia al cap) i el teu entusiasme vital! Ara em passo els dies cantant també la melodia del Flying High amb l'escala de tons. Realment va ser un concert boníssim. Un petonás

    ResponElimina
  4. Sí, boníssim! I quina cura en tots els aspectes, els temes tan ben vestits i acabats, i en la qualitat del so... quan ho vas comentar no ho podia valorar tant, ara entenc el que representa ;-)
    M'alegro molt de compartir-ho amb tu, ara esperem el teu projecte!!! Un petonàs!

    ResponElimina
  5. Que guapo!! Nena acabem de descobrir el teu blog i el tot plegat. L'estem disfrutant i tant!! ens encanta, volem més!! i compartir-ho al teu costat.
    Un petó
    Núria i Maria

    ResponElimina
  6. Gràcies guapes! Ara m'està costant una mica més escriure-hi però m'agrada molt que hi sigueu, un petó!

    ResponElimina